Opprette brukere med roller og team

Opprette brukere med roller og team Du kan kopiere en bruker, dersom du ønsker at brukeren skal ha samme rettigheter/team som den du kopierer (Du kan endre team eller rolle selv om du kopierer) Eller du kan opprette ny bruker Når du har opprettet/kopiert bruker kan du fylle inn info Legg inn brukernavn (1 ) og passord (2) og epost adresse (3). E-post må legges inn for at leder/ansatt skal kunne motta varslinger på e-post i forbindelse med forespørsler og eventuelt meldinger...

Nullstille passord for brukere i Astrow Web

Nullstille passord for brukere i Astrow Web. For å nullstille passord til brukere som har glemt sitt passord, må følgende gjøres: -- Gå til "Bruker-innstillinger (1) - Brukere (2)" Marker den ansatte (3) og trykk på "Bytt passord" (4) PS: Dette forutsetter at e-post adresse er lagt inn på den ansatte ettersom Astrow vil da sende et nytt midlertidig passord til denne e-post adressen.

Tilpasning av menyer og knapper

Tilpasning av Menyer og Knapper i Astrow Web I Astrow Web 9 kan man tildele brukere favoritt menyer, og man kan også skreddersy menyer/knapper som skal vises for enkelte, eller flere brukere. Favoritt meny For å opprette favoritt meny for brukere kan man få gjort dette via Bruker-Innstillinger i Astrow Web. Klikk på Brukere og velg «favorittmeny-knapper» Velg alle brukere, eller plukk ut de du vil tilpasse egen meny for. Her velges det knapper det benyttes ofte fra brukerens si...