Mobil PIP (Evakuering) - Oppsett

MOBIL PIP / EVAKUERING OG TILSTEDEVÆRELSE For best utnyttelse av Mobil Evakuering anbefaler vi at man setter opp Astrow som følger. Ved å benytte seg av bilder på de ansatte vil ledere og andre raskt kunne se hvem det er som er i FARE eller er OK også ut ifra utseende. Vi anbefaler at man har brukere som har mulighet til å starte øvelser via Astrow Mobil og via terminalen (ST25). En ansatt/bruker i Astrow kan ha tilgang til denne løsningen uten å være Teamleder eller ha tilgang til annet...