Oppsett rapport

Oppsett rapport I eksempelet her skal vi sette opp en timekort rapport. (samme konseptet gjelder for de andre rapportene) Gå til rapporter - rapportoppsett - timekort - rapportkonfigurering - ny Gi rapporten et navn og trykk på "Legg til" for å legge til verdiene du ønsker å ha med i rapporten. Velg verdier først under "Generelt" C tellere er verdier på de ulike verdiene i stk / dager. Altså ønsker du å se egenmeldingsdager/sykemeldingsdager i stede...

Tildele rapporter til andre brukere

Tildele rapporter til andre brukere i Astrow Web