Hvordan registrere en halv feriedag?

For å registrere en halv feriedag må følgende gjøres:

Trykk på "ny"(1)  under fravær og velg "ferie" som fraværsårsak (2)

Deretter trykk på "Lagre" (3).

Basert på at full dag er 07:30 timer i dette tilfellet, så viser nå feriefraværet med 03:45 timer som indikerer at den har gitt halv-verdi.

Deretter går man til "Teamleder" for å se på saldokortet til vedkommende

Høyreklikk på en valgfri dag under "Teamleder" på den ansatte det gjelder. (1).

Deretter velger man "Vis saldokort" (2).

Da ser man at den 7. januar har den ansatte blitt trukket 0,5 dager som indikerer en halv feriedag som er korrekt.