Opprette syklus/arbeidsuke

Opprette syklus - Arbeidsuke

Gå til "konfigurasjon - syklus".

Trykk på "Ny" for å opprette en helt ny syklus fra scratch.

Nedenfor vises også hvordan man kan kopiere en syklus for å spare tid :)

Legg inn navn på syklus

Velg antall dager i syklus (ved 2-ukers syklus, sett inn 14 dager, 3 uker = 21 dager)

Syklus starter på en: Denne verdien bør stå til en mandag ellers blir uken forskjøvet. Ved skift syklus, så er det denne datoen som styrer uke 1 i oppsettet til høyre. Så f.eks. partallsuker/oddetall er det viktig at start dato reflekterer riktig dato for partallsuke etc.

Trykk på "Lagre" når du er ferdig.

Da skal syklusen se tilsvarende ut når du er ferdig.

Merk at navn på dagsplan kan variere basert på hvilke dagsplaner dere har i deres løsning.

Fridag/helg benyttes for lørdag/søndag, eller så har dere egne dagsplaner for lørdag/søndag som kan benyttes.

KOPIERE SYKLUS

Gå til konfigurasjon - syklus.

Velg syklusen du vil kopiere og trykk på "kopier".

Her er syklusen kopiert. Helt identisk utenom navn som er unikt.

Etter at jeg har kopiert ønsker jeg bare å endre arbeidstiden på onsdager til 08:00-16:00 og gir også et nytt navn til syklusen.