Opprette egendefinert filter under ansatte

Opprette egendefinerte filter under ansatte

Hvis man ønsker å gjøre samme endring på flere ansatte eller bare ønsker å filtrere basert på f.eks. aktiv syklus/lønnsgruppe, så kan man opprette et egendefinert filter under menyen "Konfigurasjon - Ansatte".

Velg "konfigurasjon" (1) - ansatte (2)" og deretter trykk på "Nytt filter" (3)

I eksempelet som vi nå skal vise ønsker vi å opprette et filter for å filtrere ut alle med syklus 4. Innleide.

Legg inn filtrerering på nåværende syklus og legg inn navnet på syklus (1) og deretter trykk på "Bruk filter". (2).

Da får jeg opp kun de som har denne syklusen aktiv p.t.

PS: Det er også mulig å lagre filteret til senere bruk ved å gjøre følgende:

Fyll inn et passende navn for filteret.

Filteret finner du igjen her:

Ønsker jeg å legge inn ny syklus for alle med denne syklusen, så kan jeg tildele ny syklus ved å trykke på "Filter handlinger - Rediger filter" (1)

Trykk på "Sett" (1) ved siden av syklus.

Trykk deretter på "Legg til" (2) og legg inn fra dato og hvilken syklus som skal være gjeldende.(3)

Trykk deretterp å OK (4)

Ny syklus med startdato synes nå i syklus feltet (1).

Trykk på "Lagre" (2) for å legge inn ny syklus for alle med syklus filter "4. Innleid".