BRUK AV ASTROW APP MED 2-FAKTOR SIKKERHET

MERK For å benytte seg av 2-faktor må lisensen for 2-faktor være aktivert i din Astrow løsning. Ta kontakt med salg@timerecorder.no (mailto:salg@timerecorder.no) for pris. ----- Ved å laste ned å benytte Astrow App må det verifiseres og kobles til deg og din bruker/epost. Vilkår for bruk av mobil appen er følgende: Man må benytte en smart telefon av type Apple iOS, eller Android. Man må være registrert som bruker med epostadresse i Astrow timeregistrering. På din mobil, gå inn på Ap...